Eigenwijsheid is Kracht Eigenwijsheid is Kracht - Monique Meedendorp

Communicatie training

Communicatie training bij Eigenwijsheidiskracht te Wervershoof

Adviesbureau gespecialiseerd in non-verbale en verbale communicatie

Een unieke communicatie training !  
U denkt bij de term communicatie training vast aan urenlange groepsessies in een leslokaal, waarbij u veel stoffige theorie om de oren krijgt? Zo gebeurt het bij ons niet! Lekker buiten in de bak met een paard, daarbij begeleid door trainster Monique Meedendorp, volgt u een unieke communicatie training! Het paard spiegelt uw gedrag, laat zogezegd zien hoe u onbewust signalen uitzendt. Door daarmee aan de slag te gaan ontstaan verfrissende inzichten in hoe u communiceert naar anderen toe. Met deze inzichten kan vervolgens verder worden gewerkt naar het gewenste resultaat.

                        Wordt u slecht gehoord? Met communicatie training is dat voorbij !
Hoe wordt u door anderen gehoord? Hebt u het idee dat uw boodschap niet goed overkomt of twijfelt u aan uw leiderscapaciteiten in uw functie? Een communicatie training volgen is zo’n gek idee nog niet! Wat u zegt met woorden is slechts een klein percentage van de totale communicatie. Non-verbale boodschappen worden veel eerder opgepikt ! De paarden die wij gebruiken bij onze communicatie training praten bijna alleen maar non-verbaal. Daarom begrijpen zij onze lichaamstaal zo goed. Paarden zijn dus uitstekende helpers bij onze communicatie training!    

                        Een communicatie training voor lichaam en geest !
Zowel particulieren als mensen die vanuit hun functie geïnteresseerd zijn kunnen een communicatie training bij ons volgen. Eén op één of in een workshop: wij bespreken graag uw trainingswensen met u! Vanuit het landelijke Wervershoof in Noord-Holland ervaart uw onze unieke communicatie training vast als een weldaad voor lichaam en geest. In de buitenlucht met de voeten in de klei komt u tot heldere inzichten en keuzes voor de toekomst.

Voor een communicatie training waar u werkelijk iets aan heeft gaat u naar www.eigenwijsheidiskracht.nl

 

Eigenwijsheid is Kracht - paardenkus

Copyrights: Adviesbureau Communicatie en Contact | Design: Vormgeving & Zo