Eigenwijsheid is Kracht Eigenwijsheid is Kracht - Monique Meedendorp

NLP in Wervershoof (Noord-Holland)

NLP training met paarden, bedrijfsmatig of individueel in Wervershoof

NLP en paarden een vreemde combinatie?
U zult versteld staan wat er op het gebied van communicatie en inzichten krijgen in uzelf allemaal mogelijk is! Wij bieden trainingen aan particulieren en bedrijven, voor hen die beter willen leren communiceren of die meer inzicht willen krijgen in waar zij staan in het leven en welk pad zij op willen gaan. Gebruikte technieken zijn NLP, systemisch werken en paardenwijsheid. Interessante combinatie! NLP bestudeert de fundamentele wisselwerking tussen onze neurologische processen, ons taalgebruik en de manier waarop wij de wereld weergeven. Paarden kunnen ons gedrag, maar ook onze onbewuste emoties herkennen en spiegelen onze lichaamstaal. Dit komt goed van pas, aangezien onze communicatie met anderen voor slechts een klein deel uit het spreken zelf bestaat!

Wervershoof: een verfrissende locatie voor uw training NLP!
Onze trainingslocatie in Wervershoof is uniek: lekker in de schone buitenlucht van het platteland trainen met paarden in plaats van binnen in een stoffige vergaderruimte. Kom middels NLP in contact met uzelf, zie hoe uw gedrag reacties uitlokt bij het paard en leer meer over het onderbewustzijn. Wervershoof ligt in de oosthoek van Noord-Holland Noord, aan het IJsselmeer en is uitstekend bereikbaar.   

Zet met NLP een stap in de goede richting en begin bij uzelf!
Wat is een betere investering dan een in uzelf, voor nu en de toekomst? Met NLP komt u tot heldere inzichten, die u in de rest van uw leven als leidraad kunt gebruiken, ook in de relaties met anderen.
Meer weten over NLP? Zet de stap en neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor meer informatie over NLP en onze unieke trainingen kijkt u op www.eigenwijsheidiskracht.nl

Eigenwijsheid is Kracht - paardenkus

Copyrights: Adviesbureau Communicatie en Contact | Design: Vormgeving & Zo