Eigenwijsheid is Kracht Eigenwijsheid is Kracht - Monique Meedendorp

Bedrijven

Individuele training,: is mogelijk als een persoon zich binnen zijn/haar functie of bedrijf niet meer prettig voelt. Ook bij bijvoorbeeld conflicten of verandering van functie.

Persoonlijke Kracht Training: deze training geeft je inzicht in wie je bent, waar je voor staat en waar je kracht ligt. Aandacht ligt vooral op positieve communicatie, hoe doe je dit, hoe kom je over en hoe zou je jezelf hierin kunnen versterken. Zowel non-verbale als verbale communicatie, omgaan met feedback, omgaan met emoties en de kracht van doelen stellen. Ook persoonlijk Leiderschap wordt getraind en jouw talenten ontdekt. Hierin gebruiken we de wijsheid van het dierenrijk en indien gewenst kunnen we met geschikte paarden trainen.

Verdieping Persoonlijke Kracht Training en Leiderschap: deze training is een verdieping op de Persoonlijke Kracht Training waarin we nog meer zullen ingaan op de bovenstaande onderwerpen.  Ook zullen we overtuigingen en eventuele oude patronen of angsten doorbreken. Hierin wordt ook veel aandacht besteed aan Persoonlijk Leiderschap en inspiratie hoe deze te ontwikkelen. Ook is dit programma meer op afstand te kunnen aansturen. Hierin wordt gewerkt met de paarden en kan er met een acteur worden geoefend om je zelfinzicht te vergroten. Ook zullen we systemisch kijken naar je werksituatie wat altijd weer nieuwe inzichten en of koerswijzigingen geeft.

Teambuilding: om met elkaar weer eens iets anders te doen en op een andere manier samen te werken. Samenwerking en communicatie worden uitgebreid behandeld met als doel het inzicht te verruimen en een krachtige impuls voor persoonlijke ontwikkeling te geven.

Managementtraining: waarbij speciaal de leiderschapskwaliteiten in beeld worden gebracht! Door te doen en op resultaten te reflecteren, zien we grote parallellen met ons gedrag, leiderschap en communicatie in onze dagelijkse praktijk. De inzichten laten zich direct vertalen naar een grotere flexibiliteit met andere resultaten als opbrengst.

 

Body Mind and Care op RTL4

 

Enkele reacties op de workshops:

"Ik vind het Fantastisch!! dat je met Eigenwijsheid en je Paarden je inzet voor andere mensen, dat maakt mij blij. Je  noemt het geen therapie maar training en dat is het precies! DANK!"

"Mij is het verschil tussen leiden en lijden heel duidelijk geworden, het paard heeft mij laten inzien wat ik kan doen als het niet gaat zoals ik wil!"

 

 

Eigenwijsheid is Kracht - handschudden Eigenwijsheid is Kracht - Ondernemers Belang


Copyrights: Adviesbureau Communicatie en Contact | Design: Vormgeving & Zo