Eigenwijsheid is Kracht Eigenwijsheid is Kracht - Monique Meedendorp

Bedrijscommunicatie training

Eigenwijsheidiskracht Bedrijfscommunicatie training 

Adviesbureau gespecialiseerd in non-verbale en verbale communicatie

Bedrijfscommunicatie training maakt uw boodschap duidelijk !
Hebt u het gevoel dat u niet wordt gehoord, dat u altijd op weerstand stuit of loopt uw communicatie met anderen niet zoals die zou moeten? Een bedrijfscommunicatie training doet wonderen! Onze unieke methode, waarbij wij samen met u, een van onze paarden en NLP-inzichten aan het werk gaan, zullen uw inzichten in uw communicatie verhelderen en helpen u bij het maken van nieuwe keuzes!

Paarden en bedrijfscommunicatie training: een perfecte match!  
Niets geen stoffige leslokalen waarbij u urenlang psychologisch gebabbel aanhoort: wij werken met lichaam en geest! Bedrijfscommunicatie training is nog nooit zo verfrissend geweest: lekker in de buitenlucht werkt u met onze trainer en een van onze paarden aan uw verbale en non-verbale communicatie. Waarom trainen met een paard? Paarden zijn gevoelige wezens die onze non-verbale communicatie en de informatie die wij onbewust uitzenden uitstekend oppikken. Zij spiegelen ons gedrag en laten ons direct zien, wat wij mensen van onszelf niet kunnen zien! En daarom zijn paarden uitstekende helpers bij onze bedrijfscommunicatie training.

Bedrijfscommunicatie training voor u en uw team
Of u nu alleen of met uw hele team komt, in onze bedrijfscommunicatie training is veel mogelijk. Het versterkt de onderlinge relatie, maakt het onbesprokene besproken en klaart de lucht. Niet voor niets hebben al vele bedrijven onze unieke bedrijfscommunicatie training gevolgd! Nieuwe inzichten, samen met het team in een ontspannen landelijke omgeving tot een betere communicatie komen is weer eens iets anders dan samen zwijgend achter de computer of roddelend bij de koffiecorner!
Kortom: voor een bedrijfscommunicatie training op maat komt u bij Eigenwijsheidiskracht in het mooie Wervershoof !

Nieuwsgierig? Kijk snel verder op www.eigenwijsheidiskracht.nl, voor onze unieke bedrijfscommunicatie training.

 

Eigenwijsheid is Kracht - paardenkus

Copyrights: Adviesbureau Communicatie en Contact | Design: Vormgeving & Zo